Výrobky - Kniha Jídlem ke zdraví
Kniha Jídlem ke zdraví
Kniha Jídlem ke zdraví
cena:
264,- Kč
poštovné:
30,- Kč
dodání:
2 dny
skladem:
1 ks
Jídlem ke zdraví – tak zní jméno rozmanité knihy, která byla vydána v listopadu roku 2012. Publikace autorky Ivy Georgievové je nejen výběrem všech stejnojmenných brožur, které vycházejí od roku 2008, ale i různých návodů a informací, jak žít zdravě a šastně. Celé směřování je pak v duchu praktické Ayurvédy, kterou se autorka zabývá už od roku 1997.
V současnosti pořádá Iva Georgievová přednášky a kurzy, které se zabývají pochopením sebe sama a zlepšením svého zdravotního stavu. Právě na základě zájmu posluchačů zmíněných přednášek vznikla také tato kniha. Těšit se v ní můžeme tedy nejen na nové recepty, ale i výběr z předešlých publikací, také na jednoduché rady, informace k surovinám, pitné kůry a dokonce návody na výrobu léčiv z běžně dostupných surovin. Dočteme se také, jak naše trávení vůbec funguje a jak fungovat má.
Kdybychom tedy vyzdvihli nejvýraznější klad této zajímavé publikace, byla by to právě jednoduchost, která zaručuje každému čtenáři, že ona navržená a v praxi ověřená cesta ke změně, je opravdu dostupná.

Přikládám pro náhled recept na očistný čaj a jáhelník.

KKF
Čaj na správné trávení, zlepšení činnosti ledvin a při potížích s močovými cestami.
Tím pomáhá odstraňovat naši ámu.
1 litr vody, 1 lžička kumínu (římský kmín),
1 lžička koriandru, 1 lžička fenyklu.
Dáme do vody, krátce povaříme, nebo pouze zalijeme horkou vodou, necháme chvilku vylouhovat a scedíme (můžeme, nemusíme). Výsledkem je lahodný čaj.
Tato kombinace je zejména v létě velmi účinná při střevních a žaludečních potížích.
Tento čaj se celoročně hodí do očistných kúr, odvodňuje a pročišuje celé tělo.
Vždy ho použijte při ledvinových a močových obtížích.

Jáhelný koláč s mákem a švestkami
Množství je na jeden pekáč.
½ sáčku jáhel, 2 – 3 hrnky máku (může být i nemletý),
1- 2 hrnky třtinového cukru, 6 - 8 lžic ghí,
švestky - dle vás, 1 hrnek vody.
Nejprve uvaříme jáhly, přidejte špetku soli. Vychladlé navrstvíme do vymazaného pekáče, posypeme částí cukru.
Na tuto vrstvu poklademe rozpůlené švestky, pokud nebudete mít čerstvé, použijte sušené, ale doporučuji je namočit. Nakonec koláč posypeme mákem s cukrem a polijeme ghí. Přilijeme vodu a dáme celé zapéci.
Můžete jíst i teplé. Po zchladnutí, se krájí jako normální koláč.




doprava a platba:

poštou - příplatek 30.- Kč, osobně, slevy za počet dle dohody